Voor een beleid met meer visie,

kies een man met ambitie!

 

 

 

 

 

 

 

 

OVER MEZELF:

 

Ik ben geboren in 1964 als jongste van 3 kinderen.

In mijn jeugd heb ik altijd in het naburige St-Joris-Weert gewoond.

Studeren deden we in het H.Drievuldigheidscollege te Leuven. We hebben ook nog de studies aan de Industriële Hogeschool van Leuven gestart, maar deze voortijdig gestopt.

Velen zullen mij nog kennen van de lokale radio “MEERDAAL”. Ik deed er tussen 1982 en 1995 tal van radio programma’s onder de naam RUDY VAN GELDER. Ik was er achtereen volgens ook directeur van het dagelijks bestuur en voorzitter van de raad van beheer. In die periode leerde ik samen werken met tientallen vrijwilligers. Mijn ervaring als bestuursleider neem ik graag mee in de politiek.

In 1996 startte ik samen met Tina FRIET 105 op in Neerijse. Sindsdien proberen wij al ruim 15 jaar heerlijke frietjes en snacks aan de man te brengen. Het toont aan dat wij geen angst hebben van werken. Ook als ondernemer zijn wij doorzetters. Veel van onze collega’s houden een dergelijke job slechts 5 tot 8 jaar vol. Ook de ervaring als ondernemer, midden de mensen, komt ons in de politiek van pas.

Sinds 2003 ben ik Lid van VLD. Eerst nationaal, nadien van de afdeling Huldenberg. In 2004 was ik kandidaat bestuurslid voor de VLD in onze gemeente en in 2006 stond ik voor het eerst op een verkiezingslijst. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2006 haalde ik exact 105 stemmen, van toeval gesproken. In december 2006 kreeg ik van het VLD bestuur de kans om een mandaat als OCMW-raadslid in te vullen. Een kans die ik met beide handen heb aangenomen. Vanaf januari 2007 vervoeg ik ook het VLD-bestuur in onze gemeente

Vandaag de dag ben ik gelukkig getrouwd met Tina, vader van Robin (14 jaar) en Ine (10 jaar). Mijn familie komt voor mij dan ook op de eerste plaats. Dat is ook de reden waarom wij al een tiental jaar onze zaak op zondag hebben gesloten. Geld is niet het belangrijkste, het gezin is dat wel.

Ook al werd ik niet verkozen op 8/10/2006, toch bleef ik mijn visie verkondigen. Een mandaat als OCMW-raadslid opent ook perspectieven. De voorbije jaren liet ik niet na te communiceren met de bevolking via website en pers.

Ook al zat onze partij  niet meer in de meerderheid toch ben ik er voor de volle 100 procent tegen aan gegaan.  De site bleef online, u kon zien waar ik als OCMW-raadslid mee bezig was en welke vorderingen er gemaakt werden. Elke burger mag mij altijd contacteren, liefst per e-mail. Een antwoord volgt altijd.

Ik ging en ga nog steeds voor het algemeen belang van de gemeente. Rechtuit en niet rond de pot draaien! Politiek belangt ook U aan, U als burger mag er geen afkeer van krijgen. Politiek en politici. zijn belangrijk, ook voor U.

 

 

 

Rudy

Vanlinthout