Voor een beleid met meer visie,

kies een man met ambitie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

politiek logboek

 

11 september 2012

 Vandaag plaats ik mijn eerste headlines voor 14/10 on line. Het gaat niet toevallig om de prioriteiten voor het OCMW.

 

6 september 2012

Drukke dagen: veel en lang vergaderen. Elke dag in de weer voor de partij. De persoonlijke website leidt er een beetje onder: maar ik ga in de eerste plaats voor een goede partijscore. Vandaag publuceer ik de realisaties van de OCMW fractie van Open Vld.

Samen met Karla en Jan heb ik hard gewerkt: het resultaat mag er zijn een (kort) overzicht vind u op de OCMW bladzijde. En van de volgende dagen publiceer ik de OCMW speerpunten voor de volgende jaren!

 

27 augustus 2012

Drukke week achter de rug, stukjes schrijven. stukjes publiceren op onze lokale website,... Dan doe ik ook nog een poging om zoveel mogelijk te lezen: krant, internet, facebook,... De race naar 14 oktober duurt nog 48 dagen en eigenlijk ben ik al 5 jaar en 8 maand bezig dus zal dat laatste stukje wel lukken :-).

Op dit ogenblik zijn we intern bezig om de laatste stukjes bij te stellen en je mag me geloven onzen Danny werkt hert hardst van allemaal.

 

19 augustus 2012

De werken aan onze politieke website hebben zowat 5 maand stil gelegen. Al de vrije tijd werd gestoken in politieke vergaderingen en het Groot Huldenbergs referendum heeft ons allemaal veel tijd en energie gekost. Ondertussen zijn wat feestelijkheden voorbij, werd de lijst voor 14 oktober goed gekeurd en nu de vakantie bijna voorbij is kan de campagne echt beginnen. Net als de voorbije jaren zal u mij op deze website kunnen volgen. De volgende weken (slechts 8) zal u hier mijn thema's, mijn prioriteiten en mijn visie voor onze gemeente vinden. We beginnen vandaag alvast met een nieuwe slogan en nieuwe foto: Voor een beleid met meer visie, kies een man met ambitie!

 

26 maart 2012

Gisteren had de jaarlijkse kaas- en wijn plaats van Open Vld Huldenberg. Het zag er weer goed uit wat de opkomst betreft. de voorbije jaren slaagde onze ploeg er steeds in om het ene record na het andere te brengen, ik heb nog geen cijfers gezien maar we trekken deze lijn blijkbaar door in 2012.

Voor het eerst konden we onze wiite werkhemden showen, als n ploeg met het logo van Open Vld Huldenberg. We kregen er heel wat complimentjes over....

Ons referendum werd op de achtergrond van deze activiteit voorgesteld: vanaf april trekt onze partij naar de inwoners met het 'groot Huldenbergs referendum'. Wij zijn klaar voor de strijd om de kiezer en precies die inwoners staan voor ons centraal. met n ploeg gaan we voor iedereen. Meer over het referendum leest u binnen enkele dagen op de partijwebsite: www.openvldhuldenberg.be

 

22 maart 2012

Dezer dagen heb ik weer weinig tijd voor persoonlijke website. Er is de lokale partijwebsite die ik moet bijwerken, dagelijks meer dan 10 mails ivm politiek, ideen omzetten in leesbare teksten,... Het wordt dus echt druk, gelukkig is er een voorjaarszonnetje om een extra energieboost te geven.

Maandag hadden we onze 2012 meeting, zeg maar 2012 meeting van de 2 generatie. Het eerste groot project werd er voorgesteld en we hebben onze lat hoog gelegd. Voor de rest ben ik deze week nog maar eens bezig geweest met die bestelling, upload van fotoalbum en bellen voor de lokale website.

 

18 maart 2012

Vandaag plaats ik het langverwachte stuk over het OCMW budget online. De voorbije dagen steeg de intensiteit waarmee de surfers naar deze en de OCMW bladzijde gingen razendsnel.

 

15 maart 2012

Het voelt zeer raar aan. In normale omstandigheden zit mijn hoofd in de laatste 2 dagen voor een belangrijke OCMW raad vol met politiek. Gisteren kon ik de moeite niet opbrengen om mij hiermee bezig te houden. Het drama met de skibus zat in de weg. het komt plots zo dicht bij: je dochter kent kindjes uit de dansles van die school, je kent leerkrachten die de verongelukte leraars kennen, je reed vroeger dagelijks aan die school voorbij,...

Maar ik moet toch klaar zijn tegen vanavond. Ondertussen was ik bezig met een bestelling voor de partij en zag ik het werk achter de schermen van Danny. We zitten op schema. Wat ik vanavond te zeggen heb, lees je weldra op de OCMW bladzijde.

 

10 maart 2012

Zo de belangrijkste conclusies over het OCMW budget zijn getrokken, we moeten nog wel enkele details checken. Eerstdaags volgt een tekstje op de OCMW bladzijde van deze site. De voorbije dagen had ik ook een "fundatatie-gesprek". Het zijn gesprekken met mensen buiten de Huldenbergse politiek maar die er wel veel van weten of zeer goed geplaatst zijn in een specifiek beleidsonderdeel. Het is een ideale gelegenheid om de visies van de partij en eigen ideen te controleren.

Ondertussen ben ik nog bezig met wat commerciele zaken en gisteren viel de computerkassa nog uit ook, maar dat is nu opgelost. Op naar zondag.

 

7 maart 2012

De voorbije 2 dagen was het echt druk. Maandag heb ik dus dat budget voor het eerst grondig doorgenomen. Dat wil zeggen nota's nemen, dingen opzoeken, vergelijkingen maken,... Maandagavond was het tijd voor het lokaal partijbestuur; met ons Kaas- en Wijnfestijn binnen 3 weken en een actuele politieke agenda waren er genoeg onderwerpen om ons bezig te houden. Gisteren dinsdag dan maar enkele telefoontjes plegen, mails beantwoorden, briefjes schrijven,.. tussen al het werk door. De eerste 2012 projecten zijn ook  zo goed als klaar en gisteren zat onze 1 Burgerkrant van 2012 in de brievenbus. De trein komt op snelheid... nu nog hopen dat die verdomde digitale nieuwsbrief snel weer werkt....

 

5 maart 2012

Deze website staat ondertussen enkele dagen online. Niet dat het mijn ideale website is maar het is een site die mij toch een oplossing gaf voor het software probleem waar ik geruime tijd mee sukkelde. De voorbije dagen was ik hoofdzakelijk met computerwerk bezig. Het werken aan deze website, de site van Open Vld Huldenberg, Facebook ,..

Vandaag maak ik wat tijd om het OCMW budget grondig te bekijken. Ik heb nog 10 dagen tijd.

 

3 maart 2012

Vandaag moest ik op foto-shoot. Iets wat ik niet zo leuk vind maar het hoort erbij. Vroeger was ik actief in de media en reclamewereld, ik weet dus wel hoe belangrijk zo iets is Natuurlijk kijk  ik liever dossiers in, lanceer ik liever nieuwe politieke ideen ,... Hopelijk valt het resultaat van de shoot mee.

 

29 februari 2012

Vandaag viel het OCMW budget 2012 in de bus. De volgende dagen weet ik dus wat te doen. Deze website houdt je op de hoogte van wat onze fractie ervan vindt.

 

27 februari 2012

Is vandaag het begin van een nieuw politiek logboek? Ik vraag het mij af. En ding is zeker: als u dit kan lezen zijn we terug online. Een zoektocht van ruim n jaar, tijd dat er iets gebeurt....

 

 

 

 

Rudy

Vanlinthout

016.477.620

rudy.vanlinthout@telenet.be